onsdag 24. februar 2010

Flott fjelltur i nærområdet vårt


Tirsdag var en ny fin dag med gode varmegrader og frisk vind på Costa Blanca. Vi lot oss friste av uprøvde fjellstier i skråningen opp for Minnekirka her vi bor.


Vi går blå løype i motsatt retning oppover. Snart er det langt ned til Minnekirken og Solgården. Men vi vil enda lenger opp...


Vi skimter landsbyen Ermita med kirken bakenfor Solgården og turistbyen Villajoyosa nede ved Middelhavet.


Fra toppen kan vi også ane Alicante i sør-vest. Østover ser vi turistbyen Benidorm.


Vi fortsetter i grønn løype.


Vestover ser vi innsjøen Amadorio og små fjell-landsbyer.


Nordover ligger Albir ned mot havet og Finestrat nedunder Puig Campana på 1406 moh.Og endelig nådde Asbjørn toppen!

4 kommentarer:

 1. Det var litt av en bildeserie. Jommen ser det bra ut. Ikke rart at dere koser dere. Her er det mye snø og mer skulle det bli i løpet av helgen. Men kulden har begynt å gi seg, så da er det vel håp.

  SvarSlett
 2. Hei Odd. Når vi ser meldinger fra gamlelandet om snømengder og kuldegrader, føler vi oss veldig heldige som kan leve her denne vinteren. Særlig godt å ha mulighet til å gå tur når som helst - uten ski og glatte veier.

  SvarSlett
 3. En nydelig vinterdag her med sol og gnistrende snø. Terje er allerede ute på ski, her hvor vi bor kan vi gå nesten rett ut fra stuedøra, mens jeg er hjemme og baker bursdagsboller til Marta (som sover enda).........og drømmer nok litt om Spaniavarme og mandelblomster.

  SvarSlett
 4. Hei Britt-Arnhild: Bursdagsbollene så deilige ut. Nå er de nok borte. Fint å kunne ta på seg ski på trappa - eller joggesko. Her er det godt og vel 20 +grader nå.

  SvarSlett