onsdag 31. mars 2010

Innholdsrik Solgården-onsdag

En halv time etter soloppgang satt vi ved personalets frokostbord i Solgårdens store spisesal, som vi pleier å gjøre hver onsdag. Det store samtaletemaet var: Hva skal den hete, den nye hvileplassen med springvann i Sansehagen? Konkurransen var lyst ut blant personalet, og i dag skulle navneskiltet avdukes og vinneren få sin premie.

Etter frokost ruslet vi - også som vanlig på mandager og onsdager - over til festsalen til morgenandakt ved vinter-presten, som ønsker seg nytt navn. Det passer mye bedre med vårprest nå! Nærmere femti Solgården-gjester hørte om kardinalen som vasket korguttenes føtter, slik Jesus gjorde med disiplene sine - og om biskopen som fikk vite av prestebarna at vi har 11 bud!

Snart var det klart for fest og feiring i Sansehagen.


Det var Marianne Sbertoli som hadde foreslått navnet på hvileplassen med rennende vann og utsyn over vakre trær og blomster - og mot Solgårdens egen kirke i lia opp mot fjellet: Sansekilden står det på skiltet som ble avduket av styreleder Finn Georg Birkeland.


Etterpå var det tid for vandring i hagen... Den er utrolig innholdsrik til å være såpass nyanlagt!

Festen fortsatte på terrassen foran Casa 7 med jordbær og appelsin, noe godt å drikke, sang og musikk.....


Resten av dagen har vi brukt til å forberede et program om påsken i kunst og bilder til påskeaften i Solgårdens festsal.

Men før sola gikk ned denne nydelige vårdagen midt i "den stille uke" vandret vi en tur ned til Solgården igjen, til et slag minigolf i Fritidsparken. Vi er heldige som får bo i denne oasen på Costa Blanca...


2 kommentarer:

  1. Får jammen lyst på en Spaniatur ja........

    SvarSlett
  2. Du er velkommen, Britt-Arnhild! Vi fortsetter tjenesten her til høsten...
    Det går an å veksle litt mellom Italia og Spania, det har vi prøvd..

    SvarSlett