onsdag 28. april 2010

Tilbake i Norge etter 15 uker i Spania


Etter femten uker i vintertjeneste for Sjømannskirken på Costa Blanca var det fint å komme hjem til hus og venner/familie ved Mjøsa.


Vi har med oss mange gode følelser og minner fra en interessant og spennende tid i Minnekirken og Solgården i Villajoyosa - og fra kirkesenteret i Albir. Regnbuen ga oss en ekstra hilsen siste kvelden i Spania-hjemmet vårt.


Turene i ledige stunder rundt omkring til små og store byer - og i fine turstier og pilegrimsveier nært og fjernt fylte ut bildet vi hadde av Spania fra før.... Nå har vi levd i dette landet i mer enn ett år tilsammen - når vi regner med alle uker vi har vært her på ferie og i tjeneste tidligere...


Vi har med oss over 3000 nye bilder i PCen - av mennesker, møter, situasjoner, gater, hus, natur og landskap. Dette skal vi hygge oss med og mimre rundt - helt til vi sitter på flyet igjen sørover til ny tjeneste utpå høsten.


Og imens venter nye oppgaver, nye og gamle turstier og pilegrimsveier - og mange trivelige møter med venner og familie her hjemme... Men det kan godt slutte å snø snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar